Odgovor na šampon čamca 911

U jesen, kao nikada prije, počela je snažna kosa. Pokušao sam sva poznata sredstva, uključujući maske sa senfom, morskom soli i lukom. Naravno, nakon jedne ili dvije aplikacije ništa nije pomoglo. Tada sam odlučio imati strpljenje i pogledati u ljekarnu.

Je li šampon kamina 911 došao od gubitka kose mojim spasenjem? Ne, on se nije nosio s problemom. Pomogao samo sveobuhvatan pristup: dijeta, vitamini, fitness, hodanje, masaža i nježan odnos prema svojoj šok kose (ne koristite sušilo za kosu, curling Okovi, gumene trake, ne činite kose, styling, bojanje, i tako dalje).

Prije svega želim zabilježiti zasluge sredstava

  • Dobro oprana, ne uzrokuje svrbež, daje volumen, daje sjaj;
  • Kosa je počeo rasti i ispadati manje nakon druge aplikacije. Burdock šampon 911 je korišten 2 puta tjedno;
  • Dobra pjena, ima ugodan miris;
  • Bez boja;
  • Nema potrebe za klimatizacijom;
  • Opcija proračuna (ne više od 180 rubalja);
  • Rok trajanja je samo 12 mjeseci (stoga šampon 911 nije punjen toksičnim konzervansima).

Negativne povratne informacije

  • Sušenje (nakon pranja glave uvijek stavite ½ čajnu žličicu maslinovog ulja na kosu);
  • Uz problem gubitka kose, ali ne do kraja (možda zbog unutarnjih poremećaja u tijelu, na primjer, hormonalni).

Sažetak: Šampon s burdockom 911 štedi od gubitka kose!

Povratne informacije o sastavu

Skup sastojaka u proizvodu koji mi se nije svidjelo, naravno, osim za bojno ulje, vitamine i biljne ekstrakte. Prve pozicije na popisu su kemija, na što imam pristrani stav (ne volim). Pri odabiru kozmetike u trgovinama uvijek obratite pažnju na informacije o sastojcima.

Tvari: voda, natrij lauril sulfat, etoksilirani - blagi tenzidi, kokamidni propilbetain, natrijev lauret-5-karboksilat (PAV drugi, premekan), PG Amodimethicone (silikon), natrij klorid (emulgirani, antiseptik).

Korisne informacije o silikonima

Burdock šampon 911 iz gubitka kose ima silikon amodimetikon koji ima pozitivan ionni naboj. Površina naše kose ima suprotan naboj, tako da se za vrijeme pranja nanosi silikon. O oštećenim niti - više, i na zdravi - manje.

U šampon, silikon zamjenjuje prirodnu masnoće sloj dlake, koji se ispere s tenzidi, tako smanjujući svoj agresivni utjecaj.

Burdock šampon 911 od pada kupnje u žurbi. Kao što se pokazalo kasnije, nije je požalila. Kosa prestala vylazit (kao što kažu u ljudima "paketi"). Nakon osobnog iskustva čitam povratne informacije kupaca. Mnogi od njih su zadovoljni efektom.

Moja dojmovi: budući da šampon 992 ima snažan učinak sušenja, to može biti idealno sredstvo za masnu kosu. Preporučam ovaj lijek, ali više nisam koristio. Za moju normalnu kosu, učinkovitiji (kao što se ispostavilo kasnije) bio je keryum rosche poza.

Iako je posve neprirodno, ipak s njom prestaje taloženje za 100% i odmah (nakon prve aplikacije). Ovaj šampon, kao i 911, pogodan je za pranje glave svaki dan.

Recenzije o proizvodnoj liniji 911

Prikupio sam cijelu zbirku šampona ove serije. Mogu riješiti sve moje probleme. Na primjer, šampon 911 luk također pomaže protiv gubitka kose. U mojoj su zbirci dva proizvoda: crvenom paprom i bojnom uljem. Kosa raste poput skokova i granica! Međutim, treba ih koristiti oprezno (može se pojaviti nelagoda nakon primjene i crvenilo kože).

Tar šampon (uključujući i cinka - i to je u mojoj zbirci) me ozdravio u moje vrijeme peruti (specifičan miris, ali podnošljiv). Usput, uključujući i dobili osloboditi od gubitka kose. Bilo je beznačajno, ali neugodno i zastrašujuće.

Redovito koristim vitaminski šampon (svaki dan). Dobar je za dosadnu, oslabljenu i oštećenu kosu.

Odgovori na nizu različitih šampona, ali ja koja je prikladna i kao možda jedan dobar razlog: oni su idealni za masnu kosu (poput moje), korist od gubitka od 100%.

Šampon od luka 911 (od gubitka kose, crvenog papra i bojna ulja)

Postoji jedan prekrasan lijek za gubitak kose - luk. No, koristeći ga nije baš prikladan zbog oštrog mirisa. No nedavno se na tržištu pojavila alternativa - šampon od luka 911. U ovom ćemo članku detaljno govoriti o tome.

U kojim se slučajevima preporuča upotreba šampona 910 za onion

Vjerojatno nije takva osoba koja nikada ne bi bila suočena s problemom abaissementa kose. Bez obzira na to, čovjek je žena. Kako bi se riješio taj problem, tvrtka "Twins Tek" razvila je šampon od luka 911, recenzije o tome što su uglavnom pozitivne. To zaista sprječava ćelavost i ima mnoge ugodne nuspojave.

Kada se preporuča upotreba alata:

  • S sezonskim gubitkom kose.
  • Za vraćanje gustoće kose u trudnoći i dojenju.
  • Za sprečavanje gubitka kose.
  • Ako je rast spor ili odsutan.
  • Kad dlaka ne prima dovoljno hrane.

Šampon od luka također se može koristiti u kompleksnoj terapiji u liječenju alopecije raznih vrsta.

Ovaj šampon je utjelovljenje poznate maske od lukova, ali samo to ima ugodan, nenametljiv miris. Također, mnogo je prikladnije za korištenje, jer nije potrebna dodatna obuka. Postoji nekoliko vrsta ovog alata.

Šampon od luka 911 iz gubitka kose

Šampon od luka 911 iz gubitka kose postavljen je kao jednostavan, učinkovit i pristupačan način. Njegova je učinkovitost uglavnom zbog sastava. Uz natrij lauril sulfat, sadrži mnoge korisne sastojke.

Sastojci šampona od luka 911:

  • Ekstrakt luka
  • Košuljasti lišće
  • hmelj
  • kamilica
  • kopriva
  • Zlatni proso
  • arnika
  • Zeleni čaj
  • kadulja

Sredstvo također sadrži kompleks vitamina, među kojima je prisutna biotin (B7). Bez ovog elementa, rast i jačanje kose je nemoguće.

Akcija znači:

  • Sprječava gubitak.
  • Ubrzava rast.
  • Vlaži vlasište.
  • To dobro čisti kosu.
  • Dodaje sjaj i elastičnost kosi.
  • Rješava problem suhih savjeta.

Šampon je proziran sa svijetlo žutim nijansama. Dosljednost je prosjek. Dobro prožima, cijena je ekonomična. Dobro oprana kosa, lako se može nositi čak i masnim uljima. Pogodno za osjetljivu kožu, koja je sklona iritaciji i suhoj boli.

Šampon od luka 911 s crvenom paprom

Šampon od luka 911 s crvenom paprom kombiniraju dva najpopularnija sastojka u borbi protiv gubitka kose. Ekstrakt od papra potiče buđenje folikula dlake spavanja, čini kosu gustom i bujnom.

Sastav proizvoda:

  • Ekstrakt luka
  • Ekstrakt papra
  • Vitamin kompleks
  • kamilica
  • Aloe Vera
  • Zeleni čaj
  • kana
  • arnika

Nemojte koristiti šampon s paprom ako postoje iritacije, ogrebotine i druga oštećenja kože na glavi.

Akcija znači:

  • Borite se protiv ćelavosti.
  • Potiče cirkulaciju krvi.
  • Ubrzava rast kose.
  • Probuditi žarulje za spavanje.
  • Suši s perutom.

Unatoč činjenici da sastav sadrži papar, šampon ne gori vlasište. Konzistentnost medija je srednja, boja je prozirna. Posebnost sredstava s crvenom paprom je da mogu sušiti kosu. Stoga, ako postoji takav problem, možete primijeniti šampon samo na radikalni dio, a savjeti trebaju biti pokriveni uljem ili balzamom za kosu. Ili dati prednost preostalom ulju.

Šampon od luka 911 s bojnim uljem

Šampon od luka 911 s bojnim uljem rješava ne samo problem gubitka kose. Djelotvorno ih vraća, eliminira štetu i vraća elastičnost. Ovo je bolji lijek koji se može preporučiti za liječenje suhe, oštećene, obojene kose.

Sastojci šampona od luka i čička:

  • Burdock oil
  • Ekstrakt luka
  • Kompleks vitamina
  • Ekstrakti ljekovitog bilja

Lijek s uljem češljanog ulja nježno i nježno čisti kožu i kosu bez narušavanja prirodnog zaštitnog sloja. Može se koristiti za osjetljivu kožu.

Akcija znači:

  • Sprječava gubitak kose.
  • Normalizira metaboličke procese u koži.
  • Uklanja suhoću.
  • Pomaže u rješavanju krhkosti i presjeka.
  • Pruža zdrav izgled i sjaj.
  • Potiče rast kose.

Šampon s bojnim uljem pravi je spas kad se kosa ošteti i snažno pada. Jedan alat rješava dva problema odjednom.

Šampon za kavu 911: upute za uporabu

Način primjene nema nikakve osobitosti. Lijek se koristi na isti način kao i drugi medicinski šamponi.

Kako koristiti šampon s lukom:

  1. Kosa treba biti omekšana vodom.
  2. Iscijedite malu količinu šampona i pjene u dlanove vaših ruku.
  3. Nanesite na vlasište, masažu i isprati.
  4. Ponovno pjenjenje šamponom u dlanovima, utrljajte u kožu, ostatak se rasprostire duž duljine kose.
  5. Za održavanje 5 minuta.
  6. Isprati toplom vodom.

Ako želite, nanesite bjelanjak od luka, koji je također dostupan u nizu proizvoda. To će ojačati učinak šampona i olakšati češalj kosu.

Ako je proizvod ušao u oči, potrebno ih je isprati s puno vode. Koliko često primijeniti lijek? Svaki put kada operete glavu, bez obzira, to se obavlja jednom tjedno ili dnevno. No, s problemom gubitka kose, preporuča se operirati kosu ne više od 1 puta za 3 dana.

Cijena šampona od luka 911

Šampon s lukom smatra se proračunskim sredstvima, a mnogo je jeftiniji od mnogih analoga u akciji. Trošak kreće se od 120 do 200 rubalja. U Moskvi je cijena šampona od luka 911 najviša i u nekim ljekarnama čak prelazi 200 rubalja.

Najjeftiniji način u St. Petersburgu, gdje kupiti šampon 911 luk može biti do 140 rubalja po 150 ml boca.

Šampon luk 911: recenzije

Moja kosa ispada svake jeseni, i jako puno. Majka mi je dugo rekla o šamponu od luka, ali nisam išla u njega. Onda sam vidio u ljekarnama i odmah se sjetio. Nakon tjedan dana korištenja dlake na češalj, postalo je znatno manje, sada su potpuno zaustavili zalivši.

Kosa je izlivena vrlo teško. Za 3 mjeseca koristio sam razne načine. Ja samo šampon s lukom pomogao je nositi se s problemom i vrlo brzo. I sjajio je kosu. I sve to za takvu smiješnu cijenu.

Kad sam izgubio kosu u mladosti, napravio sam maske iz lukova. Ali miris nakon njih za dugo vremena zadržao se i pojavio se kad god mokrete glavu. Kad sam vidio šampon od luka - odmah je uzeo. Djeluje točno isto, možda čak i bolje. Kao što mi se činilo, nakon prvog pranja na češlju, ostane li manje vlasi nego obično.

Osim u tijeku liječenja i androgenetske alopecije, korišten je šampon od luka. Za mene je trichologist dao popis s sredstvima kojom se preporuča oprati glavu. Šampon s lukom bio je najjeftiniji, a budući da sam bio tako dobro proveo, odabrao sam ga. Ono što je točno pomoglo - ne znam, liječenje je bilo dugotrajno i puno se novca koristilo. Ali naviknut sam na šampon, a ja ga još uvijek koristim povremeno, tako da se alopecija ne vrati.

Imala je velike nade za ovaj lijek, ali, nažalost, nije se uklapala. Započela je strašna alergija, osip je otišao na kožu glave. Ali ovo je moja greška, bilo je potrebno testirati unaprijed, tako da ovo nije prvi put i jako sam alergičan. I tako lijek nije loš, dobro se pjeni, miris je lagan.

Upotrijebio sam šampon s crvenom paprom kako bih ubrzao rast kose, jer praktički ne rastu. Oprala sam kosu 3 mjeseca, postala su mnogo deblja, sjajnija i opće stanje popravljeno, ali nisam vidio vrlo brz rast, ako je to malo.

Povijest moje kose je jako dugo. Prvo neuspješno trajanje, zatim dugotrajno liječenje oštećene kose i gubitka. Je li mesotherapy kosa, terapijske maske, pili razne vitamine. Glava je oprala šamponom od luka s bojnim uljem. Šest mjeseci kasnije, vratio sam kosu, ali sada su puno kraći, morala sam puno smanjiti. Ali oni vrlo brzo rastu, mislim, zbog šampona od rajčice.

Šampon s lukom - djelotvorno sredstvo za gubitak kose, što je lako i udobno za primjenu. Prodaje se u mnogim ljekarnama, ne zahtijeva recept i ima mali trošak. Vrste šampona omogućuju Vam da odaberete najprikladniju opciju, koja se temelji na karakteristikama i stanju kose.

Recenzije: 911 Šampon za kosu za gubitak kose i alopecija

  • Twins Tack, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.05.2020
  • Twins Tack, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.02.2020
  • Twins Tack, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.01.2020
  • Twins Tack, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.02.2020

Recenzije kupaca za 911 šampon za kosu za gubitak kose i baldness

Počeo je snažno odbaciti kosu nakon prenošene operacije. Mnogi su lijekovi trebali vratiti, a kosa je počela ispadati. U ljekarni savjetuje luk s bojnom uljem, hrani i obnavlja oštećene žarulje, regenerira strukturu kose. Osvjetljava ih, volumen. Padanje prestaje. Ali to je bio rezultat, kosa treba redovito prati mjesec dana.

Šampon s lukom koristio se čim sam primijetio da mi je kosa počela ispadati. Odabrao sam to jer sam čuo puno dobrih recenzija o tome i volio sam cijenu. Oko tri tjedna kasnije, gubitak kose smanjen, i dalje ga koristiti dalje.

Bilo je problema s gubitkom kose. Svakoga sam dana izabrala grozdove s češljem, počela stvarati maske za kosu, ali ne mogu uvijek dati vremena za to. Stoga, kad sam vidio šampon od ljekovitog luka od gubitka kose i alopecije, odlučio sam ga probati. Rezultat koji mi se sviđao, ne odmah, naravno, ali za mjesec dana korištenja šampona, uspio sam obnoviti kosu i riješiti se gubitka. Dobar šampon, po pristupačnoj cijeni.

Pokušao sam šampon u akciji. Pa, sretna sam s rezultatom. Na mene kosu su postali dosadno, počeli su se slomiti čajna pa u ljekarni privukao na šampon pozornost, cijene dostupne i prirodne komponente. Moja je mjesec već, moja kosa je crna dugo, sjaj se pojavio, kosa mi je postala gušća u strukturi, volumen i svilenkost moje kose.

Dobar šampon, koristim mjesec dana - kosa nakon što stvarno padne manje. Također želim probati balsam iz ove serije. Cijena u njima ugodna, a ako uzmemo u obzir i učinak - da je općenito izvrsno stjecanje

Povremeno koristim šampon 911 s paprikom. Zahvaljujući prirodnim sastojcima, kosa je stekla zdrav sjaj i elastičnost, povećava se količina kose, suhoća vlasišta, krhkost i dio dlaka, a papar potiče cirkulaciju krvi. Vrlo sam zadovoljan rezultatom.

Nakon rođenja, kosa mi je postala krhka i suha. Isprva sam mislio da će proći, a zatim sam promijenio nekoliko šampona, ali učinak nije bio što. Tada je djevojka savjetovala da pokuša šampon od 911 luka s bojnom uljem protiv gubitka kose. Nakon nekoliko tjedana korištenja, kosa mi je postala puno bolja. Izgubljeni su lomljivost i suhoća. Preporučujem.

Šampon s lukom počeo je koristiti, jer tijekom ovog vremena moja kosa osobito postaje krhka i ispala. Mjesec dana kasnije postali su znatno deblji, krhkost, poprečni presjek, i, što je najvažnije, nisu ispali. šampon je dobro oprati

Koristim šampon dva mjeseca. Kosa je počela zdravi izgled, struktura je postala gušća i suha kosa

Koristio sam Uvarak od koprive kose za ispiranje kose postati jači, a zatim postao lijen, potrebno je prikupiti kopriva, kuhati, odvod i sl Ukratko, kosa je ponovno oslabljena. prijatelj savjetovao da kupi šampon luk 911, kupio sam, jer to nije skupo uopće, i uzeo ne samo luk i koprive ekstrakt, jer u to vrijeme na kopriva, imala sam pozitivan stav. Počeo sam oprati kosu s ovim šamponom i jedni koriste sve više i više uživati ​​kao rezultat kose postati jači, kao i sa esencije od kopriva. Da, nemojte piti, hladiti, filtrirati.

Oh, ovaj šampon bio je spas za moju kosu. Doslovno je oživio kosu u život. Oni sam pao, razbio, bičevani, čak i vruće šišanje kose nije pomoglo, iako tako puknut se samo izgubiti toliko novca na vjetru bačen, bilo bi dovoljno da nemam dva butylki 911 luk šampon s ekstraktom crnog papra)))

Moja kosa je vrlo uska i u zadnje vrijeme izgledaju poput slame. Došla sam u apoteku i stajala pored prozora i odabrala što kupiti, kako bi poboljšala strukturu kose i da je ovaj alat zaista pomogao. Djevojka je došla k meni i žalila se na šamponom od luka 911, kad sam ga kupila, pomislila koliko je dovoljno za ovu malu bocu? I onda sam shvatio da je šampon dovoljno dugo i kosa je znatno bolja od čelika, lako se češlja nakon pranja, a izgled je bolje, sešsya zaustavlja.

S gubitkom kose sudario nakon porođaja, nakon češljanja na kosu, kosa je uvijek bila ostavljena u velikim količinama. U ljekarni mi je ljekarnik savjetovao mi šampon 910. Šampon me nije spustio, nakon mjesec dana primjene, kosa mi je postala znatno jača i osjećala sam da ih ima više. Želim savjetovati svakoga tko pati od gubitka kose!

Kupim muža. On mi se strah da će postati ćelav, kosa je počela ispadati, kupila ili kupila da bi probala ili okusila njemu. Pa, jako zadovoljan. Rekao je da je kosa sve na mjestu, nemoj pasti, u glavi nema suhoće, kosa izgleda zdrava i sja.

Šampon je vrlo dobar. Cijena je pristupačna i učinak je zapanjujući. Kosa je bila izrezana, slomljena i izostavljena. Koristim mjesec. Utjecaj na lice. Sjaj, sjaj, kosa izgleda zdravo, nemoj se slomiti i ne ispadati.

Vjerojatno ovisi puno o strukturi i stanju kose. Neki ljudi samo pomažu nekome, a netko je jeftiniji, također sam pokušao puno novca i želim reći da je stvarno šampon 911 luk je jeftin i vrlo učinkovit. Ja sam izliječio kosu mjesec dana.

Kosa je bila vrlo jaka, pa sam odlučila ispraviti situaciju uz pomoć šampona za luka 911. Rezultat je i jako mi se sviđa. Kosa nakon što aplikacija uopće ne zna, ne samo da su prestali penjati se i elektrificirati, tako su počeli sjajiti. Dobar šampon. U kome su problemi s abaissementom kose - preporučujem.

Odličan šampon luk s crvenom paprikom 911, pomogla mi je da biste dobili osloboditi od gubitka kose, prvo je napravio luk maski, ali mirišu strašna, i šampon isti učinak, samo miris nježne. Preporučujem svima od problema s kosom.

Šampon je kupio ili kupio nedavno. Rezultat, očito, bit će kasnije. Ali mogu reći da mi se sviđa. Budite sigurni da kupite više. Šteta je što je volumen (150 mg) mali.

Mogu staviti pet plus ovaj šampon :) On je doslovno spasio kosu, nemam gotovo ništa na glavi. I sada rastu :) na stranama pahuljice poput onih male djece. Mnogo hvala proizvođačima.

Prije sam se bojao probati neodređene šampone i nedavno sam slušao nepoznatu drogu koja mi je savjetovala luk 911. Sada ih koristim samo i ne zamjenjujem drugu. Kosa je postala tako živa i zdrava, prestala je padati.

Šampon s lukom 911 Jako mi se sviđao i savršeno prilagodila kosi. Postali su mnogo jači i zdraviji. Prestani pasti. Sada ne koristim nikakva dodatna sredstva, ne stvaram masku. Samo svaki dan ili svaki drugi dan, kosu s ovim šamponom.

Imam vrlo osjetljivu kožu. Rijetki šampon ne uzrokuje iritaciju, svrbež, a zatim perut. Drago mi je što sam među jeftinim šamponima uspio pronaći nešto što mi savršeno odgovara: šampon s lukom s bojnim uljem. Vrlo je sretan.

Kosa je pala jako tvrda i bila je krhka. Spremio je šampon od luka 911. Obnovio strukturu i rast kose, zaustavili su se tako užasno zalivši. Postupno se počeo pojavljivati ​​i razvijati novu malu kosu.

Za mamu ovaj šampon je prišao ili prilagođen, kosa je počela ispadati manje, dobro izgleda ili se pojavljuje, ugodna na dodir. I ne, kosa nakon 3-4 uporabe iz nekog razloga prestala uzimati šampon, nakon pranja, postojala je želja da se opet oprati, jer je kosa izgledala neuredno i čudno prljavo.

Kći je počela imati problema s perutom. U ljekarni sam vidio Lukev 911. Već sam koristio sredstva ovog proizvođača pa sam se ponovno pouzdavao i nisam požalio. Doslovno, nakon dva tjedna korištenja šampona, nestao je samo perut, ali sama kosa je postala zdravija, lakša za češalj i manje je pala. Kupio je ili kupio ovaj šampon i.

I kupio sam sve vrste luka 911))) Svidio mi se ovaj šampon! A miris poput, i deystvu.Volosy su krhki od čestih bojenja, izlijevanja, češljanja što je bilo strašno. Sada ti problemi nisu prisutni. Kosa je dobro njegovana, sjajna, ne ispadne, nestaje i perut. Dobar ljekoviti i skrbnički agent!

Čitam puno o šamponu na licu 911 na internetu, a ja sam to odlučio sam. Kosa je postala puno mekša i poslušnija. Glavni čarolija riješen je mjesec dana nakon upotrebe. Postupno, kosa se pojačala i zaustavila padati!

Pokušali su gotovo sve metode suzbijanja i liječenja gubitka kose. A samo šampon s lukom iz serije 911 nadahnuo je povjerenje i pokazao dobre rezultate. Kosa je sada postala jača i zdravija, svaki put sve manje i manje. I dok sam s njom sretna!

Prije nekoliko mjeseci svako jutro sam počeo primjetiti znatnu količinu palete kose na jastuku. Budući da su moji planovi ne uključuju gubitak mog luksuznog glavu kose, morao sam potražiti i isprobati različite načine za vraćanje volos.Nashla informacija na internetu o šampon luk s čičak 911. Pročitao sam sažetak: „prirodni ekstrakti normalizirati metaboličke procese, jača i hraniti folikula kose, vraćanje oštećene strukture kose .” Odlučio sam da je to ono što nam treba! Nakon par mjeseci koristiti moja kosa prestala ispadati, vratili su se na životu sjaj. Mišljenje o ovom šamponu je samo pozitivno. Preporučujem svima, zato sam odlučio ostaviti povratne informacije.

Šampon se jako svidio, luk 911 može se spasiti. Snažno su odustali, plus su i vrlo krhki. Koristio ih je nekoliko mjeseci i time vratio zdravlje i stanje. Postao je čvrst i nije bilo strašnog pada, sve je došlo do prirodne norme.

Moja kosa je pala vrlo loše, izgubila sam zdravo izgled. Počela sam konzumirati vitamine, naravno, bez njih. Ali šampon je također morao biti promijenjen! U ljekarnama sam vidio luk, pročitao opis i odlučio. Sada se neću požaliti. Savršeno se suočio sa svojim zadatkom, ojačao kosu, prestao je padati i izgledao sjajno!

Kupio sam ga na savjet svog prijatelja. Nikada nije požalio. Koristim ga, vraćam kosu. Sada nisu tako krhki i ne padaju. Sjaj u poslijepodnevnim satima, općenito, postao je puno zdraviji i dobro njegovan. Sada savjetujem svojim prijateljima.

Šampon s lukom nakon dva tjedna pranja kose zaljubio se u sebe. Izvrstan terapeutski šampon, kosa je prestala penjati se, ojačala i počela izgledati zdravije. Osim toga, vlasište se ne osuši i jako je mirisno!

Nije loš učinak. Miriše lijepo) Koristite s maskama ili balzama za bolje rezultate.

Ja, kao, vjerojatno, mnogi drugi, suočeni s problemom gubitka kose. Pokušao sam puno novaca. Ništa nije pomoglo. Prijatelj je savjetovao šampon 910 od Twins tech. I, na moju radost, učinak je već tamo, iako nije prošlo više od dva tjedna. Kosa je oživjela, postala je manje vlažna i teža. Ugodno sam iznenađen i savjetujem svima.

Šampon od 911 od gubitka kose recenzije

Odaberite dobar šampon za gubitak kose za žene

Za vraćanje kose, naši čitatelji uspješno koriste Minoksidil. Vidjevši tako popularnost ovog alata, odlučili smo vam ponuditi vašu pozornost.
Pročitajte više ovdje...

"Volosospad" jednostavno se nikad ne događa, jer na našu kosu utječu potpuno različiti čimbenici. To može biti trajna neuroza, stres, iznenadna raspoloženja. Često, gubitak je posljedica produljenog tijeka antibiotika, ili uzrokuje različite bolesti. Muškarci se najčešće susreću s androgenom alopecijom, odnosno gubitkom kose zbog sinteze muških hormona. Drugi razlozi mogu biti: hormonalni neuspjeh nakon trudnoće, dojenje i tako dalje, s klimatskim promjenama, sastavu vode.

Da biste se nosili s takvim neugodnim problemom, trebate mnogo pažnje na kosu i vaše zdravlje. Uostalom, prije svega, stanje organizma utječe na njihov rast. I kao jačanje kose morate odabrati pravi šampon. Nudimo vam izbor najučinkovitijih šampona protiv gubitka kose, popularnih među ženama. Muškarci također mogu pronaći pravu mogućnost za sebe.

Popravak šampona Gove Popravak terapije s hidratantnim

Možda je jedan od najvrednijih sredstava protiv gubitka kose uočljiv u poznatom zaštitnom znaku Dove. Terapija za obnovu šampona "Intenzivni oporavak" pomoći će čak i najsuša kosa da postane svilenkasta, meka i glatka, a što je najvažnije - da zaustavi "pada kose". Da bi rezultat bio dobar, preporučujemo upotrebu balzama i maski serije Repair therapy u kompleksu. Trošak proizvoda je od 200 rubalja.

  • vraća folikule dlake na staničnu razinu;
  • sastav sadrži mikser-piling koji pomaže intenzivnom vlaženju kose;
  • nakon korištenja ovog šampona, gubitak kose kod žena smanjen je za 97%;
  • učinkovito čisti vlasište;
  • kosa postaje glatka, meka, izgleda življe;
  • Šampon ima ugodan miris karakterističan za sve Dove proizvode;
  • kosa je lako češalj.
  • intenzivna hidratizacija kose može dovesti do brzog "kontaminacije";
  • u pojedinim slučajevima, žene doživljavaju perut zbog nespojivosti s komponentama.

Unatoč nedostatcima, mnogi od sajmova seks stvarno su osjetili pravi učinak jačanja i hidratizacije kose nakon 3-4 puta primjene i bili su zadovoljni.

Jačanje šampona Vichy Dercos

Vichy je poznati brand medicinskih proizvoda za njegu kose, kože, lica i tijela. Možda je netko već susreo ovog proizvođača i može reći da su plusi u svojim proizvodima mnogo negativniji. U arsenalu Vichya postoji dobar šampon protiv gubitka kose iz serije Dercos.

Glavni rezultat je značajno usporavanje gubitka kose i toniranje vlasišta, aktivacija folikula dlake. Jačanje šampona s Aminekchilom Vichy Dercos sadrži vitamine korisne za kosu. Troškovi šampona su od 500 rubalja.

  • proizvod uključuje vitamine: nikotinsku kiselinu (PP), vitamin B6 i provitamin B5, koji doprinose obnovi strukture folikula dlake;
  • aktivna komponenta šampona amineksila odnosi se na farmakološka sredstva protiv gubitka kose;
  • u sastavu šampona nema parabena, što mu daje veliku prednost nad mnogim kozmetičkim proizvodima;
  • ekonomičnu potrošnju proizvoda;
  • kosa je lako češalj.
  • kako bi se postigao veći učinak, preporuča se da šampon ostane dugo na glavi - 5-15 minuta;
  • šampon je kontraindiciran u slučaju individualne netolerancije na aminexil;
  • može biti zarazna.

Malo savjeta za zadnji slučaj: da biste "bezbolno" prestali koristiti ove proizvode, trebate ih zamijeniti drugim sredstvima. Kroz vrijeme počnite prati kosu s drugim šamponom i postupno smanjiti upotrebu prvog. Nemojte zaboraviti dodati ulje na njega i vratiti maske.

Šampon "Onion" 911+ protiv gubitka kose i alopecije

Drugi način koji pomaže ženi da se riješi "gubitka kose" je popularni šampon "Onion" iz ruske parapharmaceutical tvrtke CJSC Twins Tack. Poput mnogih serijala "911+ Vaąe spasiteljske usluge", ovaj je šampon stvoren na osnovi biljnih ekstrakata i ima ljekoviti učinak.

Luk je jedan od učinkovitih proizvoda koji pomažu jačanju folikula dlake i potiču rast kose. Uz pomoć najnovije tehnologije, tvrtka je izradila terapeutski šampon, gdje je aktivni sastojak ekstrakt luka. Cijena šampona iznosi 120 rubalja.

  • ekstrakt luka potiče cirkulaciju krvi glave, jača i obnavlja strukturu folikula dlake na staničnoj razini;
  • u šampon sadrži aktivni kompleks biljnih ekstrakata brojne bilje: zeleni čaj, kadulja, breza lišće, čičak, aloe vera, kamilica, kopriva i drugi - oni omogućuju vam da se zasititi vlasište stanice hranjivim tvarima i normalizirati metaboličke procese;
  • Šampon vlaži i omekšava kosu, daje sjaj;
  • Ima mekano čišćenje i ne narušava ravnotežu lokalne mikroflore;
  • Nemojte maziti kosu;
  • miris luk nije prisutan.
  • loše pjene;
  • mali volumen - 150ml;
  • u nekim slučajevima, osušiti vlasište i izazvati svrbež.

Za maksimalni učinak, preporučujemo korištenje šampona u kombinaciji s "Onion" 911+, koji je upravo ušao na tržište.

Šampon od gubitka kose Rinfolt Espresso "Jača formula"

Ne samo od "dlakave", već i zbog snažne aktivacije rasta kose - zato mnoge žene kupuju šampon iz talijanske serije kozmetičkih proizvoda Rinfoltil. Glavna poslovna kartica proizvođača je prisutnost u "zelenoj" aditivu: ekstrakt bobica patuljaste dlake. Glavna svojstva ekstrakta su borba protiv povećanja dihidrotestosterona u vlasištu, toksični na kosu i smanjenje osjetljivosti folikula dlake na ovaj hormon. To je uzrok razvoja muškog hormona koji dovodi do androgenačke ćelavosti.

U seriji Rinfolt Espresso postoje dva šampona, "Jača formula za gubitak kose" i "Jačanje slabe kose". Prva se preporuča koristiti u kombinaciji s ampulama Rinfoltil, drugi između tečajeva za tretman kose. Cijena proizvoda iznosi 340 rubalja.

  • prema proizvođaču, "zeleni" aditiv pomaže vratiti strukturu kose i ojačati ga ne samo androgenskom alopecijom već u izvan sezoni i drugim slučajevima;
  • proizvod ne sadrži kozmetičke aditive koji negativno utječu na kosu;
  • prisutnost kofeina u proizvodu pomaže da se kosa aktivira i raste mnogo brže;
  • nježno čisti;
  • ekonomska potrošnja sredstava.

Šampon za gubitak kose s Fitovalovim peptidima pšenice

Phytoval je terapeutski dermatološki agent razvijen od strane slovenske farmaceutske tvrtke KRKA. Šampon se učinkovito bori s gubitkom kose, kako u žena i muškaraca. U seriji su kapaciteti od 100 i 200ml. Za prvi uzorak, preporučujemo uzimanje malih posuda, jer šampon možda nije prikladan. Cijena proizvoda iznosi 140 i 240 rubalja.

  • od proizvoda sastoji se od pšenice peptida, ekstrakata Arnica cvijeća i ružmarina, glikogen - aktivne komponente ton kožu, što je rezultiralo u „volosospada” stop i ubrzanje rasta kose;
  • rezultat je vidljiv nakon 1-2 aplikacija;
  • jača kosu, postaju mekani i sjajni.
  • mogu sušiti kosu zbog sadržaja lauret sulfata;
  • teško doći.

"Vulkanski" šampon Natura Kamchatka

Nedavno su se na policama trgovina pojavili proizvodi Natura Siberica. Ovaj proizvođač je izgradio prva organska poljoprivredna gospodarstva u Rusiji, gdje je počeo rasti rijetke ljekovite biljke i proizvoditi prirodne proizvode. Šampon Natura Kamchatka "Volcano's Energy" ima za cilj borbu protiv gubitka kose. Cijena proizvoda iznosi 90 rubalja.

  • Šampon se proizvodi na bazi bijele Kamchatka gline i bioaktivne termalne vode, koja jača folikule kose i aktivira rast;
  • sastav proizvoda obuhvaća bojno ulje i pšenično ulje, plavu glinu Rapan, sibirske jelečke ekstrakte, planinski pepel i večer;
  • ne sadrži silikone i parabene;
  • daje volumen i sjaj kose;
  • nježno i nježno čisti kosu;
  • ekonomska potrošnja.
  • Maksimalni učinak vidljiv je samo u kombinaciji s balzamom.

Burdock šampon sa složenim Bh Intensiv + protiv gubitka kose

Udruga „Elf” farmaceutska tvornica proizvela je niz proizvoda za njegu kose temelji se na čičak ulje - zna da su mnogi od naših baka i prababa narodni lijek za jačanje i obnavljanje kose. Serija uključuje šampon, masku balzam, ulje i sirutku. Troškovi šampona - od 150 rubalja.

  • u proizvodu ima kompleks BH Intensiv +, razvijen na temelju čičak ulje, vitamini, aminokiseline i phytoextracts, koji produžuje životni vijek kose i kose žarulja štedi protiv negativnih enzima koji uzrokuju „volosospad”;
  • njeguje vlasište i stimulira cirkulaciju krvi;
  • normalizira izlučivanje lojnih žlijezda;
  • uklanja svrbež glave.
  • neekonomično trošenje sredstava;
  • Ne vlaži se;
  • može biti zarazna.

Šampon od luka 911: svojstva, sastav, recenzije

Možda nisu svi svjesni takvog sredstva protiv gubitka kose kao šampona od luka 911. Ovaj lijek, prema proizvođačima, ima niz korisnih svojstava. Od serijskog šampona s 911 lukom, možda ima najviše ocjene. U pravilu, ove su recenzije različite, što ukazuje da to nije univerzalni alat, ali ako je prikladan za određenu osobu, učinak će biti odličan.

Takav proizvod prodaje se u ljekarnama. To je prilično atraktivna okolnost, jer uzrokuje više povjerenja. Ambalaža u objektu je mala, cijena također ne uplašuje svoju zamućenost. Trošak posude od 150 ml varira za pet dolara.

Svojstva i primjena

Svojstva koju je pokazao proizvođač izgledaju prilično vjerodostojni. To je također često (iako ne uvijek) potvrda o šamponom od luka 911 preispitivanja koje ostave kupci. Normalizira metaboličke procese u vlasištu, njeguje i jača folikule dlake, može vratiti strukturu niti. Korištenje šampona može ukloniti suhoću ili spriječiti lomljenje kovrča.

Posebna pravila pri prijavi nisu potrebna. Šampon treba nanositi na vlažne kovrče, pjenjenje i masažu koja se širi preko glave. Tada treba 3-5 minuta da ostane na koži kako bi bila učinkovita. Ako pjena uđe u oči, odmah ih operite s puno vode.

Sastav šampona

Danas je nemoguće zamisliti niz 911 bez šampona od luka, jer je problem gubitka kose posvuda. Što trebamo znati o svom sastavu? Sastav šampona uključuje i tradicionalne komponente koje se koriste za pripremu takvih proizvoda i jedinstvene, a zahvaljujući sastavima parfema ima ugodan miris. Također, na pakiranju će se primijetiti da je natrijev lauril sulfat prisutan u sastavu, uobičajenom aktivnom deterdžentu. Među aktivnim korisnim komponentama su:

  • Ekstrakt luka.
  • Aktivni kompleks. Ovaj kompleks sadrži ekstrakte lista breskve, kamilice, dlake, hmelja, roddote, kadulje, zelenog čaja, kane, arnate i zlatnoga junca.
  • Vitamini. Među dostupnim u šamponu vitamina može se nazvati niacin, biotin i pantotenat kalcij.

I iako su 911 pregleda šampona od luka raznovrsni, valja napomenuti da nema gotovo nikakvih kontraindikacija. Kao i svaki lijek, ne smije odgovarati osobama s individualnom netolerancijom bilo koje od njegovih komponenti. Stoga se preporuča prvi test prije testiranja. Također se ne preporuča korištenje ovog proizvoda za pranje glave za djecu mlađu od dvije godine.

Pregled šampona od luka 911

Kao što je navedeno, na šamponom od luka 911 recenzije su potpuno suprotne. Nedostaci naznačeni od strane kupaca su da lijek:

  • ne nosi se s glavnom funkcijom - sprečavanje gubitka kose;
  • jako suši kožu;
  • Nije ekonomičan jer je slabo pjenast;
  • nije vrlo prikladna ambalaža.

Međutim, kao odgovor na ove recenzije, možete navesti argumente onih koji su voljeli proizvod. I ima ih previše.

Među pozitivnim osobinama šampona se obično ističu:

  • performanse njegove funkcije, tj. kovrče prestaju padati nakon primjene i postati mnogo jači, zdraviji;
  • dobro čišćenje niti i bez problema s ispiranjem;
  • prisutnost ugodnog mirisa;
  • niske cijene.

Oni koji vole šampon, naglašavaju da kosa dobiva sjajnu. Oni postaju poslušniji i ne propadaju. Istodobno, mnogi kažu da je potreba za pranje glave rjeđe nego kada se koriste konvencionalni proizvodi za pranje glave.

Na šamponu luk 911 recenzije su doista vrlo šarene, ali to samo dokazuje da to nije čarobni alat koji pomaže svima i svima. Poput svakog lijeka, ne mora odgovarati vrsti kože ili obilježjima tijela. Međutim, to ne znači da ako želite probati, ne biste trebali. Možda za takvu cijenu ima smisla eksperimentirati i točno razumjeti je li ovaj alat pogodan ili ne.

Šampon od luka 911

Niz šampona od luka "911": recenzije i prednosti

Izbor kozmetike za ženu je od velike važnosti. Šampon nije iznimka. Jedna od najčešćih linija proizvoda za njegu kose može se nazvati serijom tvrtke "TVINS Tek", čiji proizvod zaslužuje detaljno razmatranje. Pročitajte recenzije na kraju članka i podijelite svoja pojavljivanja.

Šamponi koji su predstavljeni u ovom članku :;

  1. S koprive;
  2. Kat;
  3. Sebiporoks;
  4. čičak;
  5. vitamina;
  6. neutralni;
  7. Cink.

Bez obzira na to koliko je smiješno, luk i ljepota mogu biti zajedno, luk ne može samo iznenaditi svojim mirisom, već i korisnim svojstvima.

Šampon s lukom i djevojka

Šminka luka 911 iz gubitka kose

Vodeći u zadržavanju prodajnog prvenstva, naravno, "Šampon 910 od peruti". Recenzije ovog deterdženta potvrđuju njegovu učinkovitost. Na prvi pogled, neukusan paket ne odgovara najbogatijim sastojcima.

Posebno učinkovit šampon luk "911" iz gubitka kose. Komentari žena koje su pokušale svoju učinkovitost na sebi pokazuju da je kosa nakon svake aplikacije jednostavno neprepoznata. Rezultat sustavne uporabe ovog kozmetičkog proizvoda potpuno se podudara s onim što proizvođači obećavaju, jaki folikuli dlake postaju doslovno nakon 2-3 primjene.

Šampon "911" luk s paprom

Mnoge žene uspjele su zadržati volumen glave kose zbog korištenja takvog sredstva kao šampon "911" luk s crvenom paprom. Povratne informacije o fer spolovima o njemu pouzdani su dodatak dokazu njezine učinkovitosti. Vratite strukturu kovrča i vlaži vlasište redovitim pranje kose uz upotrebu ovog deterdženta.

911 šampon s crvenom paprom

Šampon 911 luk s koprcama

Nije manje popularno među djevojčicama i Šampon "911" luk s koprcama. Recenzije to je uglavnom pozitivno, ali je oprezna na njegovu uporabu treba biti osoba sklona alergijskim reakcijama.

911 šampon s lukom kopriva

Tigar šampon 911

Drugo odredište je obdareno tar tar "911", recenzije o čemu zaslužuju posebnu pozornost. Žene u većini slučajeva koriste ovaj lijek u svrhu protugljive i protuupalne terapije epiderme kože. A što učiniti je suha kosa?

Protivozudnoe učinak koji je lijek liječenje, baš kao i učinka različitih proizvoda „911”. Šampon „Sebopiroks” perut (recenzije navedenih proizvoda dopustiti da ga čini jednim od najboljih sredstava za njegu kose u obzir) i ublažava iritaciju vlasišta, potiče zacjeljivanje ogrebotina, ojačati kosu i spriječiti gubitak kose.

911 šampon nafte Tar

šampon «Sebiporox 911

Osim toga, šampon "Sebiporox 911" iz perutanja, recenzije koja je pomogla da se zaključi o visokim rezultatima ne samo u borbi protiv perut, karakterizira sposobnost vraćanja ravnoteže kože tijela vode, povećavajući stabilnost epiderme kože na različite dermatološke bolesti. Ovdje smo pisali o medicinskim šamponima iz peruti u apoteci.

Stabilizacija žlijezda lojnica i zaštita od patogena je zadatak da žene odluče odabrati šampon "911 za prhuti". Recenzije kažu da je ovaj proizvod izvrstan u rješavanju iritacije i crvenila kože. Duga kosa zahtijeva posebnu njegu i prilagodbe. Na primjer, ovdje smo razmatrali petlje kose i druge zanimljive kose.

Usput, kako ne bi izgubili tako važnu i neprocjenjivu za svaku ženu, mnoge mlade žene primjenjuju šampon s burdockom "911". Od gubitka kose (recenzije o tome omogućuju vam da dajete dovoljno visoku ocjenu za ovaj alat), spremite komponente koje su napunjene njegovim sastavom. Poznato je da je za obradu i obnovu niti, korištenje bojno ulje jedna od najboljih prirodnih metoda. Šišanje na srednje dlačice je tajna uspjeha za sredovječne žene.

Šampon od 911 od gubitka kose

Eter se smatra koristan alat za kosu, ali u zahtjev za kosu je mnogo prikladniji šampon "911" čičak. Recenzije kažu da se isprati bez mnogo poteškoća, jer osim ulja bojna, sadrži ekstrakte:

  • avokado;
  • ljupčac;
  • marelice;
  • ružmarin;
  • narančaste cvjetnice;
  • preslica.

Prema povratnoj informaciji korisnika, takav buket kompozicije može uzrokovati neugodne osjete na glavi pa se preporuča probati na malom području kože kako biste bili sigurni da vam to odgovara. Burdockovo ulje smatra se jednim od najkorisnijih za kosu i pomaže u jačanju i obnovi.

911 šamponom za čičak

Vitamin 911 šampon

Korištenje ovog šampona ne zahtijeva poseban medicinski sastanak, ali se njezinu upotrebu treba približiti s iznimnom oprezom, nakon što je prethodno proveo alergijski test za osjetljivost na njegove komponente. Apsolutno siguran proizvod u aplikaciji s alergijskom stranom razmatranja može se nazvati "911 vitamin" šampon. Recenzije potvrđuju da je među ovim kozmetičkim linijama ovaj sredstvo za čišćenje kose najsvestraniji.

911 Vitamin šampon

Šampon 911 neutralan

Baš kao šampon "911 neutral", recenzije koje ni na koji način nisu inferiorni od prethodnih kozmetičkih proizvoda, odlično za oslabljene i dosadne ringlets. Pozitivan učinak takvih lijekova je zasiti epidermu glave s hranjivim tvarima, kisikom, što pridonosi normalnom radu folikula dlake. Osim toga, mnoge žene primijetiti da nakon dugotrajne uporabe, izgled frizuru značajno poboljšava, kosa počinje rasti brzo.

911 neutralni šampon

Šampon 911 cink

Osim ovog lijeka koji pomaže obnavljanju kose, sprečavanje pojave sive kose, smanjujući njihovu krhkost i presjek, također je sposoban šampon "911 cink". Svjedočenja svjedoče o zaglađivanju površine kovrčica, što omogućuje postizanje svijetle i zdrave pojave.

Pa, u interesu video reklamiranja 911 šampona od luka

Podijelite svoje komentare o šamponu s lukom i ne samo o tome u komentarima. Uostalom, tražimo informacije o nečemu na webu i ponekad pronađu samo negativne povratne informacije, jer nitko ne piše pozitivno. Podijelite svoje pozitivno iskustvo u korištenju šampona, postavite pitanja autima - pokušajte shvatiti situaciju zajedno

911 Šampon od luka 911 - Recenzije

Šampon od luka 911

911 Šampon od luka 911 1. studenoga 2017

Od cijele linije 911 šampona, Lukov je koristio koprive. Kosa je brzo zhirneli i imala je zanemaren izgled, prijatelj i savjetovao šampon s lukom s koprive. Nakon korištenja ovog šampona, kosa ima potpuno drugačiji izgled. Ako sam ranije morala prati kosu svaki dan, sada ga imam dvaput tjedno, a kosa mi izgleda pristojno i dobro njegovano.

911 šamponom od luka 911 18. lipnja 2017

Šampon od luka 911 je super stvar. Koristio sam gotovo sve vrste balzama. Od djetinjstva želio sam razviti dugu kosu, ali to nije uspjelo, jer sam stalno morala rezati savjete. Sada je sve u redu. Kosa izgleda jednostavno pametna: zreli sjaj i gustoća se pojavljuju, rastu brže nego prije.

911 Šampon od luka 911 9. ožujka 2017

Šampon s lukom 911 blizanac moju kosu ne samo kada počinje ispasti, već i za prevenciju. Šampon je vrlo sličan, ako je rezultat vrlo brz, a zatim redovnim korištenjem mjeseca za 2 kose potpuno obnovljena. A budući da je s preventivnim korištenjem već dugo vremena, kosa se nije snažno ispala. Sada s kosom puna, dobro njegovan, ne lomljiva i uvijek izgleda dobro.

Komentari Je li ovaj pregled bio koristan? Da 1 · Ne 0

911 Šampon s lukom 911 19. studenog 2016

Za vraćanje kosu i spriječiti gubitak bio je dovoljan za mene 1,5 mjeseci koristeći samo luk šampon 911 tvrtki Blizanci FEC, ona se primjenjuje malu količinu kose i dobro istezanje cijelu dužinu kose sapun redovito nakon šamponiranja, oni izgledaju dobro, ali učinak je, naravno, nije od prvih aplikacija, ali takvo čudo također se ne događa, jer se kasnije potpuno riješilo svih problema koji su bili. Cijena šampona također mi je jako sretna.

Komentari Je li ovaj pregled bio koristan? Da 5 · Ne 0

911 Šampon s lukom 911 6. listopada 2016

Sve djevojke sam savjetovao ovaj šampon luk 911, kada sam počeo rušiti kosu, uzeo sam tečaj za probati, ali ne toliko na njega nadao pa kad samo mjesec dana kosa vratio natrag, već sam pitao. Šampon za sve moje postavke i preferencije mi je prišao, i primijenjena, pjena, isprati, normalan miris, normalan kose češalj, ali to nije toliko važno, glavna stvar da kosa, on zapravo tretira. Stoga, svi oni koji imaju problema s kosom, preporučujem.

911 šamponom od luka 911 5. lipnja 2016. godine

Zbog luk šampon 911 sam spasio svoju kosu od strašnog gubitka, čak sam sam uzimajući prestrašen, kosa pala s glave u doslovnom smislu te riječi, pa to kupio ovaj šampon, počevši od 1 do 2 dana oprati kosu, a na drugom tjednu primijetio da kosu polako počinju odskočiti natrag. im sapun skoro 2 mjeseca, kosa se normalizira, gubitak zaustavljen sada im podršku s istim šampon, čak pokupla luk čičak ulje s 911, također je vrlo zadovoljan.

Komentari Je li ovaj pregled bio koristan? Da 2 · Ne 0

911 Šampon od luka 911 13. ožujka 2016

Vjerojatno nema djevojke koja se ne bi suočila s problemom gubitka kose. U mojoj mladosti, nekako su sezonski ispale. Obično je bio u jesen i trajao je nekoliko tjedana. Objašnjava se ciklusima rasta kose. Ali nakon trudnoće i dojenja, počeli su padati i proces se uopće nije zaustavio. Počela sam panika, mislim iz razloga razumljivih svim mladim dama. O Cipru 911 pronađenim na internetu, mnogi su pohvalili. Odlučio je kupiti i nije se žalio. Ukupno, za mjesec dana, vjerojatno sam samo spasio kosu. I dalje ga koristim, osim jačanja dlaka, nježno se brine za njih - lako se češljaju, a ne elektrificirani, jednostavno se uklapaju. Dobar šampon, jako sam zadovoljan.

Komentari Je li ovaj pregled bio koristan? Da 5 · Ne 0

911 šamponom od luka 911 1. ožujka 2016. godine

Luk 911 uporabu šampon marke Blizanci tech tri tjedna, jako zadovoljni s rezultatom, kosa primjetno je poboljšana kao izravna izgledati drugačije, sada želim da se presele na drugo njihove serije, dobar izbor je vrlo velik, svi šamponi lijepo cijena. Također, kad sam kupio šampon, uzeo sam mliječni luk 911, samo bez balzama, a ne moju glavu. Sada su lako češljati, a dlaka nije mala. Savjetujem svima kvalitetnog proizvođača po atraktivnim cijenama.

Komentari Je li ovaj pregled bio koristan? Da 3 · Ne 0

911 Šampon od luka 911 4. listopada 2015

Ne znam što bi se moglo dogoditi s mojom kosom, ako se ne oprati sa šamponom od luka 911 s ekstraktom crvenog papra. Nakon izleta u more, iz slane vode kosa mi je bila razmažena u smeću. Ispali su i razbijali svaki češalj, ili je kosa upravo letjela od glave, bojala sam se da su svi istekli. Imala sam dovoljno vremena za pranje kose šamponom, mnogo su jači od čelika. Sada savjetujem svima o tome, koji imaju sličan problem.

Komentari Je li ovaj pregled bio koristan? Da 13 · Ne 0

911 Šampon od luka 911 4. listopada 2015

Ne dobrodošli tradicionalne metode liječenja kose, ali što to znači luk 911 pojavio na mojoj polici u kupaonici i odlučio sam da opere kosu, ispostavilo se da je ukusna mirisi, iako mislim da će smrad strašno. Svidjela mi se da kosa nakon pranja, čak i ispiranje balzama nije potrebno, ostaju glatke, a nakon sušenja, poslušni ostaju.

Komentari Je li ovaj pregled bio koristan? Da 1 · Ne 0

911 Šampon s lukom 911 15. travnja 2015

Nakon mnogo stresa zbog ispita, moja kosa je jako pala. Vidjela je šampon i balzam 911 na apoteku. Kosa je postala mnogo jača, sjaj i gustoća se pojavljuju, rastu puno brže nego prije. Sretan sam.

911 Šampon s lukom 911 23. veljače 2015

S šamponom od luka 911 I poznokomilas dugo vremena, moja kosa pala snažno i prijatelj savjetovao me da ga kupi. Uskoro su se kose ispale i pojavio se zdrav sjaj. I miris je vrlo ugodan, iako je u početku mislio da će luk mirisati.

911 Šampon s lukom 911 23. veljače 2015

Gubitak kose vjerojatno nije neuobičajen. Za mene sam našao alat koji mi je pomogao da to zaustavim. A sada u redu. Kosa mi je počela ići nakon porođaja. Obično kažu da se penju samo tijekom trudnoće. Ali moje, čini se, nisu bile poznate. Ovdje valja napomenuti da je gospođica alergična, to jest, nije svaki lijek prikladan za mene i neće uzrokovati histerični napad kihanje, svrbeža ili crvenila kože. Tako sam pokušao ovaj šampon s malo opreza. Uzalud sam se bojao. Zato sam počela koristiti šampon. Oko tjedan dana kasnije vidio sam da mi je kosa pala manje. I tako je bilo i dalje, svaki dan manje kose na češlju, sve više i više moje radosti. S pada, rekao sam zbogom bez žaljenja i neću se dosaditi.) Dakle, preporučujem, nećete požaliti.)

911 Šampon od luka 911 10. prosinca 2014

Kupio sam šampon od moje majke. Ja sam se žalila na to da joj je kosa bespomoćno nestala. Nakon rođenja gotovo je prošlo godinu dana, ali nastavljamo dojenje. Tijelo je prirodno iscrpljeno. Prije trudnoće, problemi s kosom nikad nisu bili, uvijek je bio gust i veličanstveni šok. Stoga su mi posljedice majčinstva šokirale. Šampon s lukom majci savjetovan je u ljekarni, kao jedan od najjeftinijih, ali unatoč tomu, učinkovit način. Za mene, pitanje cijene nije stajala, bio sam spreman platiti bilo kakav novac za učinkovitu pomoć mojoj kosi. Nisam htio ozlijediti svoju majku, odlučio sam pokušati. Prva aplikacija nije impresionirala me: šampon kao šampon, sasvim običan. Čak sam mislio da ih više neću oprati. Kupit ću nešto profesionalno. Kao i obično, zeznula se s djetetom i počela se kupovati. Morao sam oprati glavu istim Lukovom, čak 3 puta! Na moje veliko iznenađenje, kosa mi se počela mijenjati pred mojim očima. Svakom novom aplikacijom učinak mi se sve više svidjelo. Nisu pokušavani pronaći ništa novo. Kosa je gotovo prestala padati, a uzduž linije rasta kose razbio je nove sitne dijete. Hvala mami i odgovornom i poštenom ljekarniku!

911 Šampon od luka 911 11. studenog 2014

Svi naši živci prije ili kasnije izlaze na nas bočno. Dakle, na mene je sljedeća stresna situacija na poslu odrazila pravi vulkan. Isprva sam očekivao da će proći sam po sebi, a onda sam počeo raditi sve vrste masochki, koje ja stvarno ne mogu podnijeti, smokve, normalno oprati kosu, a miris nije led. Vrijeme je prošlo, a glava se i dalje brzo otpušta iz kose. Sada mi je to smiješno, pa kad sam ušao u kadu, već sam se užasnula, drugi dio kose neopozivo je ušao u sudoper.

Šampon s lukom 911 postao je gotovo 10 000. Lijek koji sam pokušao u borbi za obnavljanje kose. "Pa, ja ću pokušati i ovo..." - s takvim mislima dosegnula sam za običnu bocu. Bez puno nade i više ne očekujući čudo (hvala Bogu, odrastao iz tog doba) počeo je koristiti. U uputi je napisana: koristite tečaj. U redu. Ondje gdje bih trebao požuriti? Neće biti gore svejedno.

Iskreno, želio sam napustiti prvih nekoliko dana korištenja. Kosa mu je postala nekakva ljepljiva, slabo oprana. Hvala barem nije smrdjela luk, unatoč obećavajućem imenu.) Mora se kušati negdje nakon sedme aplikacije. Kosa je iznenada prestala biti zbunjena (tek sam tada shvatila da je upotrijebljena) i pronašao sam manje kapi na četkom za kosu. Dalje - više. Na kraju tijeka liječenja, opet sam pokušao prestati ga koristiti, jer je kosa prestala penjati. Na kraju. Ne uključujući 10-15 na češalj, ali to nije patološki odraz. Općenito, sada mogu reći: lijek je dobar, to stvarno pomaže. Nadam se da će moj pregled pomoći korisnicima u borbi protiv gubitka kose.

Gerava
Sjedinjene Države gost

911 šamponom od luka 911 23. lipnja 2014

Koristim šampon od luka s ekstraktom koprive. Na savjet prijatelja kupio, odlučio pokušati. Šampon savršeno pjenjava, na dosljednosti je jako volio. Rezultat je također zadovoljan, budući da koristim, kosa mi je postala puno zdravija i češća. I što je najvažnije, ukupni gubitak zaustavljen. Super!

911 Šampon od luka 911 10. lipanj 2014

Šampon od luka 911 je super stvar. Koristim onu ​​s bojnom uljem. Dugo sam htjela rasti kosu nakon kratke frizure, ali to nije uspjelo, jer sam stalno morala rezati savjete - oni su bili izrezani. Sada je sve u redu. Kosa izgleda pametno: zdrav sjaj i gustoća, rastu brže nego prije - gotovo do ramena :).

911 šamponom od luka 911 7. lipnja 2014

Kupio sam ovaj šampon prije dva mjeseca. Vrlo sam zadovoljan rezultatom. Kosa je tek dolazila, cijeli je stan bio u njima. Morao sam pokušati puno novca, i skupo i neochen. Najučinkovitiji od svih je luka 911. Također koristim ovaj balsam. Sada kosa ne pada, poslušna i jaka.

911 Šampon s lukom 911 17. travnja 2014

Vrlo oprezan stav prema novim šamponima. Ono što ne bi napisalo i nije reklo dobro, ali je potrebno testirati se. Na luku 911 s ekstraktom koprive odluči se na savjet prijatelja. Dugo je uživala. Lijepo je, pojavio se šampon i kosa. Istina, rezultat nije bio uočen odmah, tek nakon nekoliko mjeseci korištenja: perut je nestao, kosa ojačana, postala je više poslušna, manje salaatsya.

911 Šampon s lukom 911 26. veljače 2014

Moja je majka kupila šampon od luka, donijela ga i mogla bih reći da ga je ugradila u moju higijenu. Na kraju, luk na kraju, imao sam kosu nekoliko mjeseci, otišao u drugu posudu. Zbilja mi se sviđao, kosa mu je postala puno jača i zdravija. A kosa na podu sada je puno manje. Sretan sam zbog toga

Komentari Je li ovaj pregled bio koristan? Da 10 · Ne 0

911 Šampon s lukom 911 29. siječanj 2014

Preporuča me sestra šampona od luka serije 911. Već dugo nisam mogao vjerovati u svoj rezultat, sve dok se ja osobno nisam pazio. Sapun ih dlake nekoliko mjeseci, sve do potpunog oporavka i na kraju je dobio veliki učinak. Kosa je postala jaka i zdrava, a što je najvažnije, prestala je padati!

Komentari Je li ovaj pregled bio koristan? Da 13 · Ne 0

Julia
Sjedinjene Države gost

911 Šampon s lukom 911 27. siječanj 2014

Odmah sam se svidio šampon. Čim ga kupim, odlučio sam ga iskušati i svejedno se nadao rezultatu. Kosa je svaki put postala jača i zdravija. Luk je pokazao rezultat mjesec dana kasnije, a zatim je nastavio upotrebljavati, ali više za prevenciju. I nema mirisa koji zastrašuju sve. Vrlo ugodan miris dlake nakon nje.

Komentari Je li ovaj pregled bio koristan? Da 10 · Ne 2

911 Šampon od luka 911 25. prosinca 2013

Najčešći problem ovog vremena kod djevojčica s kosom je gubitak. Onda sam se udario u nju. A odluka nije odmah došla. Dao je gomilu novca za bilo kakve "nagle" šampone i maske, napravio ili napravio kućne maske. Učinak je bio, ali ne i onaj. Kosa je ispala i nastavila je to učiniti. Tada mi je savjetovao da samo mijenjam šampon, a kupio sam ljekoviti lonac 911, a kasnije sam uzeo balzam. Postupno, ali sigurno sam se kretao prema cilju. Kosa je ojačala sa svakim pranjima, a prestala je prestati. Sretna sam s mojim izborom!

Komentari Je li ovaj pregled bio koristan? Da 26 · Ne 3

911 Šampon s lukom 911 26. studenog 2013

Od jeseni znam da je samo jedan stvarno učinkovit šampon Onion 911. Miris je ugodan, ne vrijedi. I kosa spasiti od pada i jača ih odjednom. I mogu ga koristiti dugo vremena, dva mjeseca oprala sam kosu, zajedno s balzama iste serije. Jako sam zadovoljan i savjetujem svima)

911 šamponom od luka 911 1. studenog 2013

U našoj obitelji Lukov šampon 911 koristi mi, moja sestra i moja majka. Nakon što su počeli padati jako, kosa nije znala što da radi. Pokušao sam mnogo metoda i alata. Novac je, naravno, otišao velik, ali osjećaj nula. Rezultat je pokazao šampon od luka, kosa je stekla zdravu i prirodno živahnu pojavu. Najvažnije je da su prestali padati!

Komentari Je li ovaj pregled bio koristan? Da 21 · Ne 8

911 Šampon od luka 911 29. listopada 2013

Upoznala sam ovu seriju ne tako davno. Šampon Luk 911 kupio je u ljekarnama. Koristi se oko šest mjeseci, malo odmora. Kosa prestala padati na drugi mjesec pranja. Znatno ojačano. Tada je počela piti kalcij. Učinak je pojačan. Sada kosa sova ne prepoznaje, zdrava i jaka!

Komentari Je li ovaj pregled bio koristan? Da 17 · Ne 4

911 Šampon s lukom 911 10. listopada 2013

Nisam odmah zamijetio da je kosa počela padati snažno. Panika je podigla majku, kažu da kopaju šokom. Odmah je otišao u ljekarnu i razmišljao o vitaminima da piju, a rekli su, kažu, dok trbuh nije vrijedan pokušaja, pokušajte promijeniti svoj šampon. I savjetovao je Onions 911, kao opciju. Odmah sam ga uzeo s melemom i cjelovito sam otišao na problem. Šampon je počeo raditi za mjesec dana, a kosa je bila vrlo jaka, blistavi sjaj. I miris kojeg sam se bojao, ne ostavlja obilježje. Vrlo zadovoljan!

Komentari Je li ovaj pregled bio koristan? Da 15 · Ne 3

911 šamponom od luka 911 30. rujna 2013

Osobno mi se sviđalo šampon s lukom 911. Budući da je rezultat za mene očigledan, koristio sam ga dva mjeseca. Danas se kosa ne izlazi i ne ostavlja miris. Vrlo zadovoljan.)